Varza

de mihaelaM in Mancaruri de post, 5 Iul 2011 | 3616 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1varza
  • 2 cepe
  • suc de rosii
  • delikat de legume
  • 2 foi dafin
  • ulei de masline
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza:

Ceapa o curatata, spalata si taiata marunt o punem la calit.

Varza o punem in robotul de bucatarie sa o taiem, daca nu avem robot o vom taia cu cutitul,apoi o frecam bine cu sare.Cand ceapa a devenit aurie punem varza,delikatul si o ceasca de apa. Punem capacul si o lasam sa fiarba.

Cand varza este fiarta punem sucul de rosii, foile de dafin, mai lasam 5 minute dupa care stingem focul si punem mararul taiat marunt. Pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mihaelaM 1

09.07.2011, 12:42

Diana te poftesc cu mare drag sa te convingi

RuxyRux 1

09.07.2011, 12:43

Simpla si delicioasa...fara delikat

mihaelaM 1

10.07.2011, 15:48

Da Ruxy delicioasa si fara delikat,dar m-am cam obisnuit sa pun delikat la orice mancare si stiu ca nu prea e bun dar....sincer de multe ori nici nu mai pun sare pun doar delikat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza dulce calita si cu multe rosii proaspete