Varza calita cu afumatura

de La Ancuta in Mancaruri cu carne, 7 Feb 2011 | 8986 vizualizari

 

sa nu radeti de felul in care am decorat mamaliga. Mama zicea ca seamana cu un indian :)))

 

INGREDIENTE

  • 200-300 g afumatura (eu am folosit Kaiser)
  • 1 varza alba
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • ulei
  • cimbru
  • marar
  • 2 foi de dafin
  • piper boabe
  • 4 linguri suc de rosii
  • 1 cana apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu afumatura:

Taiem kaiserul bucati si il prajim in ulei. Nu folositi prea mult ulei pentru ca isi va mai lasa si kaiserul grasime.

Taiem varza fideluta si o frecam cu sare.

Adaugam ceapa taiata marunt si morcovul dat pe razatoare. Lasam cateva minute la calit iar apoi adaugam cate o mana de varza si amestecam sa se inmoiaie putin. Procedam astfel pana punem toata varza.

Adaugam cimbru, marar, foile de dafin si piperul boabe.

Diluam sucul de rosii in o cana de apa si il adaugam peste varza. Amestecam si bagam oala la cuptor, la foc potrivit pana fierbe varza (45 de minute).

Servim calda cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (45)

mamaieelena 1

08.02.2011, 22:35

preferata sotului meu mai ales cu mamaliga arata super

La Ancuta 1

08.02.2011, 23:05

Mamaieelena ... stie sotul ce e bun

La Ancuta 1

08.02.2011, 23:06

Boss ma bucur ca iti place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza a' la Cluj - in vas de lut