Varza calita cu ciolan

de bucatarimcudiana in Mancaruri cu carne, 11 Apr 2011 | 6100 vizualizari

 

ca tot a revenit iarna, sa gatim ca iarna................

 

INGREDIENTE

  • 1 buc. varza acra
  • 1 buc. ciolan afumat
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu ciolan:

daca varza este prea acra sau sarata, o punem in apa rece pentru  o ora cel putin

taiem varza fideluta

ceapa tocata marunt o calim in ulei

ciolanul il taiem bucati si il adaugam peste ceapa, il calim si pe el putin adaugam varza si o cana apa

am bagat totul la cuptor pana ce carnea este bine fiarta

servim cu mamaliguta si eventual cu ardei iute

TIPS-URI

1

se poate folosi orice fel de afumatura

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu ciolan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Varza noua cu afumatura in vas roman