Varza calita cu ciolan afumat

de silvi0ara in Porc, 28 Noi 2010 | 9036 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • doua  verze murate
  • 1 ciolan afumat de porc
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • 200 ml supa de la ciolan
  • piper
  • cimbru
  • 1 lingurita seminte marar
  • ½ lingurita cgimen pudra
  • 100ml ulei

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu ciolan afumat:

 

Se tine varza o ora in apa rece ca sa-si piarda din sare.Intre timp fierbem ciolanul in oala sub presiune 30-40 de minute.Il scoatem,apoi il bagam la cuptor inca 30 de minute sa se rumeneasca.

Dupa ce varza a stat in apa,se scot partile tari(cotorul),apoi se toaca marunt cu cutitul sau la robot.Se pune uleiul in cratita pe foc si cand este fierbinte se pune varza,se acopera cu capac si se lasa sa se inmoaie bine,in zeama ei,apoi se adauga condimentele si dam cratita la cuptor si din cand in cand adaugam cate putin din supa in care am fiert ciolanul,si se lasa sa se gratineze bine.Se serveste alaturi de ciolan,sau rata,ce va place.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu afumatura si mamaliguta (4-6 persoane)