Varza calita cu kaizer afumat si carnati

de T I M E A in Porc, 14 Iun 2012 | 8517 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - o varza potrivita
  • - 1 ceapa
  • - 2 bucati carnati
  • - 250 gr kaizer afumat
  • - sare
  • - piper
  • - cimbru
  • - marar uscat
  • - 250 ml suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu kaizer afumat si carnati:

Mai intai taiem varza, o amestecam cu sare si o lasam 10 min.

Curatam si spalam ceapa si spalam si carnea.

Taiem marunt ceapa si o punem la calit in cateva linguri de ulei. Adaugam carnatii feliati si kaizerul taiat bucati.

Dupa 10 minute adaugam varza stoarsa de sare si turnam 2 cani de apa.

Lasam la fiert la foc mic acoperit.

Adaugam piper si daca mai e nevoie si sare. 

Cand varza e aproape fiarta adaugam cimbrul tocat marunt si mararul uscat.

Cand varza e fiarta in totalitate adaugam sucul de rosii lasam sa mai fiarba 5 min si luam de pe foc.

Servim cald!

Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu kaizer afumat si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

MonaMimi 1

18.06.2012, 13:58

roxanabucataras 1

18.06.2012, 20:49

delicioasa...nu mai spun ca mi-ar place s-o mananc din vasul ala in care ai prezentat-o mmmmmmmmm cu mamaliguta

T I M E A 1

23.06.2012, 22:51

ma bucur ca va place varza mea

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza murata calita ca-n Ardeal