Varza cu carne de rata la slow cooker Crock Pot

de Bunica in Rata, 7 Ian 2021 | 4464 vizualizari

 

Varza fiarta la slow cooker Crock-Pot ,fie ca e simpla sau cu carne, iese o bunatate! De data aceasta am facut cu carne de rata: doua pulpe si un piept care si ce a mancat ............nu va spun:))))))

 

INGREDIENTE

  • 2 verze acre mai mici
  • 2 pulpe de rata+un piept
  • foaie de dafin
  • piper boabe
  • o lingura bulion de ardei
  • 400 g. rosii
  • marar proaspat sau congelat
  • 1/2 lingurita cimbru maruntit
  • 50 g. slanina afumata
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carne de rata la slow cooker Crock Pot:

Carnea se parleste si se spala.

Varza se desface in foi si se lasa in apa rece pentru 15-20 minute.

Rosiile se spala si taie in sferturi.

Mararul spalat si tocat marunt.

Scurgem apa in care a stat varza.

Taiem cotoarele frunzelor .

Frunzele asezate una peste alta ,rulate le taiem in faisii subtiri.

In vasul de Crock-Pot asezam un strat de varza,unul de rosii+lingura de bulion de ardei,foaia de dafin si putin marar.

Peste stratul de varza adaugam carnea de rata si alt strat de varza
.Deasupra punem sunca afumata ,taiata in felii subtiri,si un strat de rosii.

Acoperim vasul si lasam la fiert 2,30 ore pe programul hild.

Se serveste cu mamaliguta si ardei iute.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carne de rata la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de rata cu legume in stil chinezesc