Varza cu ciolan afumat

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 3 Sep 2010 | 8112 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza
  • un ciolan afumat
  • o ceapa
  • un ardei rosu
  • 2 linguri tocanita de legume
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • ulei
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu ciolan afumat:

Tocam varza fideluta si o frecam bine cu sare, ceapa o taiem julien, ardeiul feliute subtiri.

Dezosam ciolanul su taiem bucatele potrivite.

Intr-o tava punem ulei, varza, peste care vom pune ceapa taiata julien, ardeiul feliute si ciolanul afumat taiat bucatele, deasupra vom pune tocanita de legume amestecata cu apa si sare si dam la cuptor cca o ora.

Dupa ce o scoatem de la cuptor condimentam cu piper si asezonam cu marar tocat fin.

Servim cu mamaliguta,smantana si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Corinuta 1

04.09.2010, 19:10

bun,bun! 5 furci!

lilik 1

04.09.2010, 22:59

mama ce bunatate. mai ai ????n-am mankt de nu mai tin minte.....maxim de furcu

Dana Cristea - pusikmea 1

06.09.2010, 21:52

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu pui