Varza cu ciolan afumat

de epurasha2bb in Mancaruri cu carne, 31 Mai 2010 | 6643 vizualizari

 

o mancare foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 2 verze acre
  • 1 ciolan afumat de porc
  • 4 linguri bulion
  • 1ceapa
  • 2 foi de dafin
  • marar verde
  • 2 graunti de usturoi
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu ciolan afumat:

Se spala bine ciolanul de porc si soricul.Se lasa putin in apa.

Se spala varza si se toaca marunt.Se pune la fiert in apa cu ciolanul.

Separat calim ceapa tocata marunt cu putin bulion si pe la jumatea timpului de fierbere adaugam peste varza cu ciolan.

Se adauga sare si 2 foi de dafin spre sfarsit si se toaca feliute 2 graunti de usturoi si se adauga si ei.

Se serveste fierbinte (fiindca e grasa de la ciolan) si cu marar verde tocat fin.

e foarte gustoasa!

  

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

rivka 1

31.05.2010, 21:12

arata bine imi imaginez ca iti vine sa mananci(mai ales la aer curat) pana pleznesti si apoi te tarai in 4 labe in pat unde adormi instant pt vreo 2 ceasuri dar mama miaaaaaaa, cred ca dupa o portie te ingrasi i-me-diat urgent vreo 5 kile de la mancarea asta

nadina73 1

01.06.2010, 01:28

super buna si gustoasa 5 furcu

Dana Cristea - pusikmea 1

01.06.2010, 09:16

mama mama, la iarba verde!!!!super, dupa ce papi stai si cu burtica la soare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza cu carne de porc