Varza dulce calita (de post)

de Gicuta in Mancaruri de post, 20 Noi 2015 | 19148 vizualizari

 

Varza calita este gustoasa,aromata si foarte usor de pregatit

 

INGREDIENTE

  • o varza mare
  • 200 ml suc de rosii
  • o lingura pasta de ardei
  • 2 linguri bulion de corcoduse
  • o frunza de dafin
  • piper
  • cimbru
  • boia iute
  • sare
  • marar
  • 50 ml ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza dulce calita (de post):

Indepartam foile exterioare ale verzei, o spalam sub jet de apa rece apoi o taiem fideluta.

O punem intr-un castron mare si o frecam cu sare.

Intr-o cratita adaugam uleiul si cand se incinge adaugam varza treptat si amestecam pana se caleste.Nu stoarcem varza de zeama o lasam sa se caleasca in suc propriu.

Adaugam condimentele,sucul de rosii, pasta de ardei ,bulionul de corcoduse si dam cratita la cuptor pentru circa 30 de minute.

La sfarsit adaugam marar. Pofta buna!

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza dulce calita (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Bunica 1

20.11.2015, 17:52

Ce buna!

Rocsi 1

21.11.2015, 18:23

Cat de buna este

mirela0911 1

22.11.2015, 15:48

Ce buna e!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastarnac si morcovi cu miere la cuptor