Varza murata calita

de RoXx in Mancaruri de post, 7 Apr 2013 | 5422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata mare
  • 1 ceapa mare
  • 7-8 linguri ulei floarea soarelui
  • 2-3 foi de dafin
  • 2 linguri pasta concentrata de tomate
  • sare
  • cimbru
  • piper
  • apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza murata calita:

Varza se taie fasii subtiri. Ceapa se curata si se taie marunt. Intr-o cratita se pune uleiul, apoi ceapa si se lasa 2-3 minute la foc mic pana se inmoaie. Apoi se adauga varza treptat si se pune apa pana aproape de nivelul verzei. Se asezoneaza cu sare si piper, se pun foile de dafin si se lasa la fiert aproximativ o ora la foc mic, timp in care se mai amesteca. Dupa ce a fiert, se adauga cimbrul si pasta de tomate. Se mai lasa pe foc 10-15 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata calita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi in sos de rosii cu usturoi