Varza noua calita cu taitei de casa

de silvi0ara in Mancaruri de post, 16 Apr 2010 | 5801 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze noi
  • 100 ml ulei
  • sare si piper
  • taitei de casa:
  • 1 ou
  • 150 g faina
  • 2 linguri apa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza noua calita cu taitei de casa:

Se toaca varza marunt si se freaca cu sare,apoi se pune la calit in ulei.Cand este gata se aduga piperul dupa gust.

Intre timp se fac taiteii,se pune faina intr-un castron,se face o adancitura se pune oul,sarea si apa.Se framanta pana iese un aluat omogen si nu se mai lipeste de mana.Se lasa 15 min,apoi se intinde o foaie subtire care se mai lasa sa se usuce 15 min,se ruleaza si se taie dupa preferinta.

Se pun apa la fiert intr-o oala cu sare si cand a dat in clocot se adauga taiteii,se fierb 15 min,se scurg si se aduga in varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza noua calita cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Varza calita la cuptor