Varza umpluta

de Lau in Mancaruri cu carne, 12 Sep 2011 | 4491 vizualizari

 

by miha cu mici modificari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza
  • 200 g orez
  • 1 ceapa mare
  • 1 ou
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2 cani suc de rosii
  • patrunjel verde
  • cimbru si busuioc
  • 100 g kaizer
  • 1 rosie
  • 1 ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza umpluta:

Varza curatata si spalata, se scobeste pana ne raman cateva frunze

Ceapa o calim in ulei, adaugam rosia data prin razatoare, ardeiul tocat, apoi adaugam sucul de rosii, kaizerul taiat, orezul si lasam sa fiarba pana scade sucul de rosii. Lasam la racit, adaugam patrunjel, sare, piper, busuioc si amestecam.

Cu acest amestec umplem varza, iar restul de spatiu il umplem cu varza tocata marunt

Se aseaza intr-o cratita, se adauga sucul de rosii, completam cu apa 3/4 din inaltimea verzei. Aadaugam o creanga de cimbru si o foaie de dafin

Acoperim cu o folie de aluminiu si dam la cuptor cca 1 ora

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza 'creata' umpluta