Vegeta de casa

de gaby_gabytza in Conserve, 14 Noi 2019 | 4948 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura telina verde
  • 1 telina radacina
  • 2 ardei galbeni
  • 3 ardei rosi
  • 2 cepe
  • 1 radacina patrunjel
  • praz
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vegeta de casa:

Incepem prin a le spala pe fiecare.Le lasam un pic la scurs de apa si intre timp pregatim o perdeaua pe care vom pune legumele la uscat sau zvantat.

Legatura de telina verde nu am tocato doar am spalato si am intinso direct pe perdeaua

Eu am avut ardei medi asa ca doar iam curatat de samanta,i-am taiat in doua si leam pus alaturi de telina.

Morcovul il curatam si il taiem in bucati -mai mari,eu l-am taiat in jumatate apoi fiecare bucata iar in jumatate.

Radacinile de telina si patrunjel le curatam de coaja si le taiem ca pe morcovi

Patrunjelul verde l-am tocat iar ceapa fiind mare am taiat-o in 4.

Punem toate pe perdeaua si le dam intr-un loc unde sa bata soarele si sa sa fie aerate cat mai bine.Din cand in cand le mai invartim pe ambele parti

Dupa ce s-au uscat bine le dam prin robot.Apoi le rasturnam intr-o sita mai mare si incepem sa le presam cu mana ca si cum le-am cerne pentru a iesi cat mai fin

Ce nu s-a macinat l-am pastrat pentru ciorbe

Daca ti-a placut reteta noastra "Vegeta de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena la borcan