Versiunea mea de carbonara

de cccris in Paste, 4 Aug 2010 | 3957 vizualizari

 

Am zis versiunea mea carbonara pentru ca am respectat mai mult "procesul de fabricatie" decit ingredientele, dar hai sa va zic ce si cum am facut:

 

INGREDIENTE

  • 300gr paste integrale, spiralate
  • 3 oua
  • 2 maini carne de vita marinata, taiata bucatele mici si fiarta bine
  • 2 maini brinza de oaie sarata rasa, din cea tare, facuta de specialisti, nu de cine stie ce firma, cu cine stie ce timpenii prin ea
  • 2 rosii romanesti taiate cubulete
  • ulei de masline
  • condimente de care vreti ( eu nu am mai pus pentru ca era brinza sarata, iar carnea avea un gust deosebit de la marinata facuta de specialistul casei )
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Versiunea mea de carbonara:

Se fierb pastele, se scurg, se pun iar in cratita in care au fiert. Se porneste focul, se adauga putin ulei, carnea si ouale batute cu condimente. Se amesteca mereu pina se incheaga ouale, iar apoi punem si brinza si mai tinem, sa zic un minut. Oprim focul, punem capacul si lasam asa 5 min.

Se portioneaza in farfurii si se presara deasupra cubuletele de rosii.

Ies cam 3 portii delicioase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Versiunea mea de carbonara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu ciuperci si sos de smantana si cascaval