Vinete cascaveloase

de Constelatialeu in Mancaruri de legume, 21 Ian 2013 | 3442 vizualizari

 

Delicioase...

 

INGREDIENTE

  • 5-6 vinete mai lunguiete
  • 500 g cascaval
  • 3-4 rosii
  • ulei pentru prajit vinetele
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete cascaveloase:

Se aleg vinetele care sunt mai lunguiete, se taie pe lung fasii subtiri, se prajesc in ulei pe o parte si pe alta, se scot pe un servetel si se lasa la scurs. Cascavalul se taie in patrate grose de o jumatete de deget. Vinetele se sareaza si pipereaza dupa gust si se inveleste cascavalul in ele, deasupra ''pachetelelor" se pun rosii taiate feliute rotund. Se aseaza in tava si se dau la cuptor cca 15 minute.

Se servesc calde si reci,in functie de preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cascaveloase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandwich cu ciuperci portobello și gorgonzola

ieri la 10:02

Gogosi cu lingura reteta cu iaurt si fara dospire

pe 10.06 la 21:28

Canoli desert traditional italian cu umplutura de ricotta

pe 10.06 la 21:22

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete prajite