Vinete conservate pentru iarna

de Alexandra Burz in Conserve, 31 Iul 2015 | 10380 vizualizari

 

Daca nu mai aveti loc in congelator, acest mod de pastrare a vinetelor pentru iarna este ideal.

 

INGREDIENTE

  • 3 kg vinete
  • sare
  • ulei
  • conservant
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete conservate pentru iarna:

  • Coaceti vinetele si curatati-le bine fara a lasa urme de coaja arsa.
  • Amestecati-le asa fierbinti cu ulei si sare dupa gust.
  • Adaugati conservantul si omogenizati.
  • Impartiti in borcane si dati-le la fiert in duns (pe aburi) pentru 50-60 minute.
  • Lasati-le sa se raceasca si puneti-le "in carpe" pana a doua zi.
  • Pastrati-le la loc uscat si racoros.

TIPS-URI

1

Puteti toca vinetele inainte de a le pune in borcane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete conservate pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ardei bulgaresc in otet