Vinete evantai

de nadea68 in Mancaruri de legume, 30 Sep 2015 | 2394 vizualizari

 

Am incercat reteta asta si mi-a placut!

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 2 rosii
  • Çascaval afumat
  • Prosciutto
  • Parmezan
  • Sare
  • Piper
  • Cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete evantai:

Incepem cu vinete, le spalam si le taiem felii pana la coada fara sa desprindem.Dam cu un praf de sare si piper fiecare felie.

Rosia o spalam si o taiem felii.eu am folosit cascaval si prosciutto deja feliat.

Incepem sa asamblam evantaiul l:intre felii de vanata punem cascaval, prosciutto si rosiile.Dam cimbru deasupra si un pic de ulei.Acoperim cu un capac sau folie de aluminiu .Bagam la cuptor la 200 º 30-40 minute pana vinetele se inmoaie.Luam foaia de aluminiu si punem niste Parmezan deasupra si mai lasam cateva minute la cuptor pana se rumeneste.

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi mozzarella

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete evantai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete evantai