Vinete in sos de rosii cu za'atar

de aziz in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2011 | 4463 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 vinete
  • 4-5 linguri pasta de tomate+1cana apa fierbinte
  • o lamaie
  • o ceapa
  • o rosie
  • usturoi
  • patrunjel verde
  • condimente pentru legume sau (camun,ginger,paprka iute,paprika dulce,curcum,foi de dafin macinate,piper )
  • o ramurica za'atar verde sau uscat
  • ardei iute verde optional
  • sare
  • supa instant
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete in sos de rosii cu za'atar:

curatam vinetele de coaja si le taiem cubulete .stoarcem imediat lamaia peste ele sa nu se innegreasca.

punem ulei la incins si adaugam vinetele cu tot cu lamaie

cind sint aurii le scoatem.

ceapa se taie pestisori si se pune in ulei impreuna cu rosia

lasam 10 minute ,adaugam pasta de tomate impreuna cu apa fierbinte ,dam un clocot doua si adaugam vinetele .

condimentam si adaugam zaatar-ul

la sfirsit se presara patruinjel verde.

se serveste cu orice fel de carne sau pur si simplu ca mincare de post .

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete in sos de rosii cu za'atar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
"Goat Cheese Salad" - Salata cu branza de capra (pane)