Visine conservate pe iarna pentru prajituri

de Rocsi in Conserve, 17 Iul 2010 | 17547 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg visine
  • zahar
  • aspirine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine conservate pe iarna pentru prajituri:

Visinele se spala foarte bine sub jetul de apa rece.

se curata coditele,se scot samburii insa fara a rupe prea tare visinele.

se scurge excesul de zeama ce o lasa acestea.

in borcane de 800 gr se pun astfel:un rand de zahar ,un rand de visine,iar zahar ,iar visine si tot asa pana umpleti borcanele.

deasupra fiecarui borcan se pun cate 5 aspirine pisate.

acestea se pun la frigider iar cand aveti nevoie scoateti si folositi.

 

 

TIPS-URI

1

cred ca e bine si daca le sterilizati ca sa le tineti in camara,insa eu le tin la frigider si nu le sterilizez.

2

sunt bune pentru ca isi pastreaza culoarea foarte bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine conservate pe iarna pentru prajituri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

silvi0ara 1

18.07.2010, 19:52

Bravo Rocs.Sunt tare bune.

Laly 1

18.07.2010, 22:38

Lasa Rocsi ca le impartim frateste,fiecare ia cate o visina

Rocsi 1

18.07.2010, 23:26

da silvioara intr-adevar sunt bune...pai mai laly ce afacere facem?mai bine fac o prajitura si va dau cate o bucatica de prajitura decat o visina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Compot de visine