Vita la gratar cu piure si mozzarella

de jolygina in Vita, 17 Mar 2015 | 3495 vizualizari

 

o idee buna pentru un pranz delicios si sanatos

 

INGREDIENTE

  • Pulpa de vita 4 bucati ca pentru snitel
  • cartofi 300
  • lapte 150ml
  • un cubulet de unt
  • mozzarella ,bulgari mari
  • frunze de busuioc
  • piper
  • un cubulet de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vita la gratar cu piure si mozzarella:

Pregatim carnea condimentand-o numai cu piper si optional daca aveti vreun condiment preferat.

Apoi curatam cartofii si ii taiem cubulete, ii punem la fiert cu o lingura de ulei si putina sare sau delicat. Cand cartofi s-au fiert ii punem in robot dupa ce i-am scurs de apa, apoi adaugam untul prima data si amestecam dupa care adaugam laptele.

Carnea o preparam astfel pentru a iesi mai frageda: Incingem tigaia dupa care punem un varf de unt pentru a unge putin, dupa care asezam bucatile de care pregatite si le lasam 1 minut si apoi pe fiecare in parte asezam cate un varf de cutit de unt, le mai lasam un minut si o intoarcem pe partea cealalta le mai lasam inca alte 2 minute si le scoatem. Daca stau mai mult se intaresc

Asezam pe farfurie piureul il condimentam dupa placul fiecarei persoane, adaugam o bucata de carne apoi bucata de mozzarella o taiem in doua si asezam in ea o frunza de busuioc .

Pentru a garanta gustul bucatii de vita, trebuie taiata mai gros cam cat este grosimea unui deget .

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vita la gratar cu piure si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carne de viţel în sos de ceapă