Vulcan dulce

de Miha in Torturi, 26 Noi 2009 | 6439 vizualizari

COMENTARII (20)

Oana 1

26.11.2009, 21:43

O, mama! Ce bine arataa!

danygospodina 1

26.11.2009, 22:36

Vai, vai, daca mai bagi un tort, las scepticismul si..."dau cu pumnu".... In masa.
)

ANCA 1

26.11.2009, 22:43

uite unde era desertul meu!!!

Miha 1

26.11.2009, 22:56

Oana, multumesc! Vii?

Miha 1

26.11.2009, 22:59

Raluca, azi nu. Poate maine! ) Dar sa nu dai prea tare.

Miha 1

26.11.2009, 23:03

Anca, ia-o pe Oana si imbarcarea spre Iasi!

Oana 1

26.11.2009, 23:10

Miha, nu mai zice inca o data...ca nu se stie

ramo_cata 1

26.11.2009, 23:15

cate prajituri...mama mia miha ne imbolnavim de pofta...ai grija ca te bagam la cheltuiala..ai sa ne platesti spitalizarea

Miha 1

26.11.2009, 23:28

Ramo, mai bine va invit la mine, sa fie toata lumea multumita! Voi ca papati dulciuri si eu ca am scapat de platit spitalizare! )

liana_geicu 1

27.11.2009, 00:09

Fetelor, vin si eu, sa nu plecati fara mine la Miha! vreu si eu o feliuta din prajitura asta!

Michelle 1

27.11.2009, 07:45

ala_oancea 1

27.11.2009, 08:53

Si eu vreau !!! Macar o gogosica

MIMI 1

27.11.2009, 11:53

mmmm,ooo Miha ne inebuneti cu torurile pe care le faci.Ar trebui sa inviti pe toata lumea,ca toti mancam dulciuri.
BRAVO SI LA MAI MULTE.

Miha 1

27.11.2009, 12:00

Multumesc Mimi! Te invit si pe tine, dar sa vii cu bebe ala mic si scump de la avatar!

Michelle 1

27.11.2009, 12:11

in jur de 4 ore.
??chiar 4 ore tre sa coc blatul de bezea?

Miha 1

27.11.2009, 12:50

Da, Michelle. Daca ai cuptor cu termostat il setezi la temperatura cea mai mica, daca e cuptor normal, la foc mic cu usa cuptorului deschisa. Pui blatul in cuptor si-l "uiti" acolo 4 ore, poate chiar mai mult. Bezeaua trebuie sa se usuce, nu sa se coaca.

Michelle 1

27.11.2009, 13:52

ms

Teo 1

29.11.2009, 21:30

cum mereu suntem in criza de timp....in 4 ore fac 3-4 feluri de prajituri;dar ce e bun si frumos,merita timp.

danakarin 1

01.12.2011, 23:05

cum de vad tortul asta abia acuma !! ?? ce minunatie....!! 10000 de puncte !!

Miha 1

02.12.2011, 09:19

Multumesc Dana!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata cu visine