Wafe cu dulceata

de T I M E A in Dulciuri, 11 Feb 2013 | 3753 vizualizari

 

Perfecte pentru a ne indulci diminetile sau serile :)

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt
  • 2 oua
  • 2 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingurita praf de copt
  • 8 linguri faina
  • 150 ml lapte
  • un varf cutit sare
  • gem de capsuni
  • Extra: frisca
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Wafe cu dulceata:

Mixam ouale cu un varf de sare, zaharul si zaharul vanilat apoi adaugam untul la temperatura camerei si mixam in continuare.

Incorporam treptat faina si praful de copt folosindu-ne de un tel. 

La final turnam treptat laptele si omogenizam. Trebuie sa obtinem un aluat de consistenta unei smantani mai groase.

Incingem aparatul de wafe si prajim aprox 8 wafe din compozitia de mai sus.

Putem decupa inimioarele si sa le suprapunem, ungand fiecare inimioara cu un start de gem. 

Deasupra ornam cu frisca. 

Servim cu ceai aromat de fructe!

Daca ti-a placut reteta noastra "Wafe cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

elucubratiiculinare 1

12.02.2013, 23:21

frumos

ANNA_46 1

13.02.2013, 00:49

Delicioase inimioare

T I M E A 1

13.02.2013, 11:39

Multumesc fetelor

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Choux a la creme cu frisca