Waffe aperitiv cu masline

de Lau in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2021 | 16806 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 50 g unt topit
  • 100 ml apa minerala
  • 100 ml lapte
  • 1 lingurita sare
  • piper
  • 1 praf de copt
  • 100 g cascaval
  • 100 g masline fara samburi
  • 3 crenvursti
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waffe aperitiv cu masline:

Intr-un bol mixam albusurile spuma cu un praf de sare pana ce isi dubleaza volumul si devine o spuma densa.

Galbenusurile le amestecam cu apa,laptele si untul topit,adaugam faina amestecata cu praful de copt,piperul.

Amestecam pana ce se omogenizeaza,la final incorporam spuma de albusuril amestecand cu o lingura de lemn.

Adaugam maslinele feliate,cascavalul dat prin razatoare,crenvusti felii.

Amestecam pana ce se omogenizeaza.

Ungem placile de la aparatul de wafe cu unt si cand sau incalzit adaugam 1 polonic in mijllocul formelor.

Inchidem capacul si le coacem pana ce se ridica capacul aparatului de wafe,

Daca sunt gata le scoatem pe un platou,daca nu le mai lasam 1 min pana ce se rumenesc in functie de cum dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Waffe aperitiv cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

oanapl 1

21.01.2021, 22:12

Ce bune sunt!

Rocsi 1

22.01.2021, 21:01

Imi plac si mie!

Panacris 1

23.01.2021, 18:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne cu nuca si merisoare