Waffe cu spanac şi parmezan

de sisterskitchen in Mancaruri de legume, 28 Feb 2014 | 3804 vizualizari

 

Noi am ales o reţeta simplă , care ne-a făcut dimineaţă mai frumoasă şi gustoasă.:)

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de făină
  • O jumătate de pliculeţ praf de copt
  • 3 ouă
  • 100 ml de lapte
  • 1 căţel de usturoi (mare)
  • O ceaşcă mică de spanac mărunţit
  • 1/2 ceaşcă de parmezan
  • Sare şi piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waffe cu spanac şi parmezan:

1. Se amestecă făina cu praful de copt.

2. Într-un vas se amestecă ouăle cu laptele, usturoiul pisat, spanacul, sarea, piperul şi parmezanul. Se încorporează făina, amestecând bine.

3. Aluatul se toarnă cu un polonic în aparatul încins de waffe. Se coc aproximativ 4-5 minute, depinde de aparat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Waffe cu spanac şi parmezan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

28.02.2014, 23:09

Micutza Luana 1

28.02.2014, 23:52

Lia_ 1

01.03.2014, 07:00

Sisters, voi aici? ... Nu cred! cum de n-am stiut eu pana acum?

am vazut chiar mai devreme la Poliana, reteta aceasta

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Waffe cu dulceata de afine