Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Cornulete aromate si foarte moi
Din ingredientele de mai sus framantam un aluat. Introducem la rece pentru doua ore.
Preincalzim cuptorul la 190 °C, din aluat formam mici cornulete (eu l-am feliat , dupa care
am taiat mici cubulete din care le-am format). Le asezam pe o tava unsa sau tapetata cu
hartie de copt cu distanta suficienta intre ele , ptr. ca vor creste si le coacem aprox. 10min
sau mai mult (cu grija sa nu se arda) . Le lasam un pic la racit , dupa care le rostogolim
incet in zaharul praf amestecat cu cel vanilat. Sunt atat de bune ( din aceste cornulete
pregatesc intotdeauna mai multe portii ).
Va doresc : Pofta buna !
1
In loc de migdale sau alune putem folosi nuci macinate
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult