Xmas Pizza

de ionix in Pizza, 28 Dec 2010 | 3935 vizualizari

 

pentru că e făcută de Crăciun :))

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 50 g unt topit şi răcit
  • 50 ml lapte
  • 50 ml apă
  • făină cât cuprinde
  • 1 ou
  • sare
  • Topping-uri
  • 400 g salam de pui de casă
  • 350 g caşcaval mai moale
  • ketchup
  • sos de ardei iuţi
  • 150 g măsline
  • 2/3 dintr-o cutie cu porumb
  • un ou
  • două cepe
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Xmas Pizza:

Preparare blat:

Se amestecă bine toate ingredientele şi se frămână cu puţin ulei până ao un aluat uşor de modelat şi nelipicios.

Asamblare:

Se unge tava cu unt şi se tapetează cu făină.

Se întinde o foaie şi se aşează în tavă.

Se unge cu ketchup, se stropeşte cu puţin sos de ardei iuţi, se rade jumîtate din cantitatea de caşcaval.

Se pune salamul tăiat cubuleţe, măslinele tăiate felii, ceapa julien şi porumbul.

Se rade restul de caşcaval, pe ochiurile mari, şi se pune iar ketchup.

Oul se pune în mijlocul tăvii, ăla a fost pentru soţ.

Se dă la cuptor la foc potrivit până se coace blatul.

Se serveşte atât caldă cât şi rece.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Xmas Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mena29 1

30.12.2010, 20:11

An nou fericiiiiiiiiiiiiiiiit!!!!!!!!!!!!

nadina73 1

02.01.2011, 19:31

unde e pizza ,hop si eu si la noi saptamanal sant poate si 2 -3 zile cu pizza,ma inebunesc copii Un An Nou Fericit

Lau 1

24.12.2019, 22:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu aluat subtire