Yuca Prajita

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 5 Noi 2010 | 10797 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 radacini de yuca
  • achiote
  • sare,
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Yuca Prajita:

Se iau radacinile de yuca, se curata, se taie in dreptunghiuri, si se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa sa fiarba 25-30 de minute pana nu mai este asa de tare dupa care se scot bucatile de yucca din apa se scurg si se tamponeaza indepartandu-se surplusul de apa.

Se sareaza, pipereaza si se condimenteaza cu achiote si se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Se prajesc pe ambele parti, dupa care se aseaza pe servetele absorbante pentru a se-ndeparta surplusul de ulei. Se serveste ca garnitura la preparatul principal sau se serveste separat.


Are un gust asemanator cu cartoful, facand parte din aceeasi familie.


Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Yuca Prajita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

vanilla 1

09.11.2010, 16:55

am si eu un yuca acasa...da nu m-am gandit niciodata sa il pap!!!

elena1988 1

14.02.2011, 17:51

adry88 1

10.05.2011, 16:11

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu