Zarzavat

de Lau in Conserve, 14 Sep 2011 | 12850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg gogosari
  • 3 kg kapia
  • 2 kg ceapa
  • 2 kg morcovii
  • 1 kg ulei
  • 2 cani de apa
  • sare
  • patrunjel verde
  • 1 plic boia de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat:

Se curata ardeii de cotoare si seminte, se spala si se trec prin masina de tocat

Morcovii se curata, se taie in bucati si se trec prin masina

Ceapa se curata, se spala si se taie sferturi, se trece prin masina de tocat

Se pune uleiul lintr-o oala mare si cand se incalzeste se adauga ceapa si se caleste

Se adauga morcovul si se calesc putin impreuna, se adauga 2 cani de apa si ardeii

Se lasa sa fiarba cca 30 minute(se amesteca din cand in cand)

Eu am calit ceapa si morcovul impreuna dupa care am impartit in 2 oale(nu am avut oala asa de mare)dupa care am adaugat ardeii in oale

Dupa ce au fiert am rasturnat intr-un lighean si am adaugat patrunjelul, plicul de boia de ardei si sare dupa gust

Am amestecat si am pus in borcane sterilizate.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume cu orez pentru iarna