Zarzavat pentru iarna

de ionela2682 in Conserve, 7 Oct 2010 | 27427 vizualizari

 

Folosesc acest zarzavat pentru ciorbe si supe in special iarna dar nu numai.

 

INGREDIENTE

  • ardei,
  • morcov,
  • pastarnac,
  • telina radacina,
  • rosii,
  • sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru iarna:

-cantitatile nu sunt fixe,fiecare dupa cum doreste
-se trec prin robot,sau masina de tocat,se amesteca cu sare dupa gust,se pune in borcan si se sterilizeaza,30-40 min calculat din momentul in care a inceput apa sa fiarba.
- astfel preparate vor tine ani buni...!

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

La Ancuta 1

07.10.2010, 23:28

piko 1

08.10.2010, 11:50

ionela, multumesc, nu am prea multa experienta

ionela2682 1

08.10.2010, 15:42

Cu placere ..nu ma supar ca intrebi si nici eu sa raspund!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de sfecla rosie