Zucchini pane

de Valclaudia in Mancaruri de legume, 8 Mai 2017 | 6265 vizualizari

 

foarte usor de preparat dar atat de gustosi...

 

INGREDIENTE

  • 2 zucchini tineri si proaspeti
  • 1 lingurita rasa de sare grunjoasa
  • 4 oua mari de casa
  • 4 linguri rase de faina alba proaspat cernuta
  • un praf de piper
  • cca 30 ml apa minerala
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zucchini pane:

Zucchini se spala sub jet de apa rece, apoi se sterge cu prosoape absorbante de bucatarie.

Ii feliem in rondele subtiri, ii asezam intr-o strecuratoare din plastic, presaram sare grunjoasa si lasam o jumatate de ora sa se inmoaie rondelele si sa se scurga apa.

Batem ouale cu un praf de piper, adaugam faina si putina apa minerala.

Incingem putin ulei intr-o tigaie, trecem rondelele de zucchini prin compozitia de ou cu faina, apoi prajim la foc iute, pe ambele fete.

Le scoatem pe servetele absorbante de bucatarie, pentru a scapa de uleiul in exces.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Zucchini pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de dovlecel