Aluatul: Drojdia o frecati cu zaharul pana se dizolva. Cerneti faina intr-un bol, presarati sare. Adaugati drojdia dizolvata, amestecati, apoi incorporati oul. Turnati laptele treptat, framantati, iar la final adaugati untul moale. Framantati pana este bine incorporat untul. Acoperiti aluatul,...
Curatati ghebele, le spalati in mai multe ape. Le puneti la fiert cu putina sare, circa 20 de minute. Cand sunt gata, le rasturnati intr-o sita sa se scurga bine, sa se racoreasca, apoi le tocati.
Ceapa verde, doar cozile, le taiati rondele. Amestecati ghebele tocate cu ceapa verde, sare si...
Spalati dovleceii, indepartati capetele. Ii taiati de dimensiunea unui deget, doar ca putin mai groase, sa nu fie prea subtiri. Le condimentati cu sare, piper, boia dulce si ierburi italiene. Ii puneti intr-o sita si ii lasati la scurs 30 de minute.
Tapetati o tava cu hartie de copt, puneti...
Burgerii:
Spalati pestele, il stergeti cu niste servetele.
Cu un cutit il tocati cat mai marunt, puteti folosi si un blender, doar sa nu transformati carnea pestelui intr-o pasta.
Ceapa verde o taiati rondele mici, iar patrunjelul il tocati marunt.
Intr-un vas amestecati somonul tocat...
Spalati coasta de porc, o stergeti cu servetele si o taiati in doua.
Intr-un bol amestecati uleiul cu sosul de soia si ketchup-ul.
Presarati sare, piper, boiaua cu ierburi, ierburile de gradina si condimentele pentru porc.
Amestecati bine pana toate ingredientele sunt incorporate, iar la...
Placinta cu ficatei de pui
Aluatul: Drojdia o frecati cu zaharul pana se dizolva. Cerneti faina intr-un bol, presarati sare. Adaugati drojdia dizolvata, amestecati, apoi incorporati oul. Turnati laptele treptat, framantati, iar la final adaugati untul moale. Framantati pana este bine incorporat untul. Acoperiti aluatul,...
Pastrav umplut cu ghebe la cuptor
Curatati ghebele, le spalati in mai multe ape. Le puneti la fiert cu putina sare, circa 20 de minute. Cand sunt gata, le rasturnati intr-o sita sa se scurga bine, sa se racoreasca, apoi le tocati. Ceapa verde, doar cozile, le taiati rondele. Amestecati ghebele tocate cu ceapa verde, sare si...
Sticksuri din dovlecei la cuptor
Spalati dovleceii, indepartati capetele. Ii taiati de dimensiunea unui deget, doar ca putin mai groase, sa nu fie prea subtiri. Le condimentati cu sare, piper, boia dulce si ierburi italiene. Ii puneti intr-o sita si ii lasati la scurs 30 de minute. Tapetati o tava cu hartie de copt, puneti...
Burger de somon cu pasta de avocado
Burgerii: Spalati pestele, il stergeti cu niste servetele. Cu un cutit il tocati cat mai marunt, puteti folosi si un blender, doar sa nu transformati carnea pestelui intr-o pasta. Ceapa verde o taiati rondele mici, iar patrunjelul il tocati marunt. Intr-un vas amestecati somonul tocat...
Coaste de porc la cuptor
Spalati coasta de porc, o stergeti cu servetele si o taiati in doua. Intr-un bol amestecati uleiul cu sosul de soia si ketchup-ul. Presarati sare, piper, boiaua cu ierburi, ierburile de gradina si condimentele pentru porc. Amestecati bine pana toate ingredientele sunt incorporate, iar la...