Dea_Dea

5

Bucataras
senzational

Deva

Bucataras din 20.03.2013

RETETE431
PRIETENI284
Retete

Tiramisu reţetă originală

In Torturi la 21 Mar 2013

Tiramisu reţetă originală Galbenusurile se freaca cu zaharul pudra, apoi se adauga mascarponele (smantana grasa) si se omogenizeaza. Albusurile se bat spuma si se omogenizeaza in crema. Asamblarea se face astfel: se pune un start de piscoturi inmuiate in cafea, crema, cacao presarata,...

Tort Egiptean

In Torturi la 21 Mar 2013

Si incepem: Prima data se face cate o foaie, batand albusurile spuma, se adauga zaharul si se bate pana se topeste. Amestecam faina cu nucile macinate si se adauga la compozitia de albusuri. Se coace pe o hartie de copt taiata pe diametrul de 24 cm, la foc mic pana este rumena. Se scoate si se...

Tort cu crema de castane

In Torturi la 21 Mar 2013

Blat: Eu am separat albusurile de galbenusuri si din cele 6 galbenusuri am oprit 3 la crema. Deci am facut blatul de tort..am batut albusurile spuma, am pus zaharul, galbenusurile, apoi am pus faina, cacao si praf de copt si am amestecat cu lingura de lemn. Am pus in tava (diametrul de 28...

Tort Pian

In Torturi la 21 Mar 2013

BLATUL Albusurile batute spuma, se adauga zaharul, se bate bine pana devine o bezea lucioasa, se adauga galbenusurile, nuca macinata, iar la final faina amestecata cu praful de copt. Se pune in tava cu diam.28 , se da la cuptor pana trece testul scobitorii RULADA Se mixeaza ouale cu...

Tort cu crema de branza si jeleu de portocale

In Torturi la 21 Mar 2013

 Sii... BLAT: Ouale , zaharul si sarea se bat bine cu mixerul( cam 10 min.), se adauga esenta de vanilie si untul topit. Apoi se incorporeaza faina, amidonul,si praful de copt care au fost amestecate in prealabil. Se coace in tava cu diametrul de 28, unsa cu margarina timp de 40-50...

Tort Kitty

In Torturi la 21 Mar 2013

Piscoturile inmuiate in siropul de la fructe se pun intr-o tava cu pereti detasabili cu diam. 28 . Fructele se pun la scurs. Crema :gelatina se pune la inmuiat cu 200 ml sirop, se lasa 10 min. intre timp se mixeaza iaurtul cu zaharul, se mixeaza si frisca si se amesteca cu iaurtul. Apoi se...

Maimutica

In Mancare copii la 21 Mar 2013

Se amesteca carnea de pui cu sare, piper, usturoi si se fac chiftelute si se pun pe tigaie grill (fata maimuticii) Ochii sunt facuti din ceapa verde si gura din ardei rosu. Pentru capul maimutei se toaca varza se freaca cu sare, se adauga piper si zeama de lamaie. Si dupa cum vedeti este gata...

Mancare de gulii

In Mancaruri de post la 21 Mar 2013

Se toaca ceapa si ardeiul rosu, se calesc in bulion (eu am pus de casa). Cand se inmoaie se pune gulia taiata bucati. Se pune o canita de apa si se lasa la fiert pana se inmoaie gulia. La final se condimenteaza cu sare, patrunjel si marar.

Tort cu nuca,ciocolata si frisca

In Torturi la 21 Mar 2013

BLATUL Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul, se mixeaza pana devine o bezea lucioasa, apoi se adauga galbenusurile. Separat se amesteca faina, cu nuca, ciocolata rasa, praful de copt. Se incorporeaza in compozitia de oua. Se da la cuptor in forma de 26 (diametru). Se lasa la racit si...

Raffaello din branza telemea

In Aperitive / Garnituri la 21 Mar 2013

Branza telemea se  mixeaza iar apoi se formeaza bilute si se dau prin cascaval ras.

Negresa

In Prajituri la 21 Mar 2013

BLATUL: Ouale se bat bine cu zaharul, apoi se adauga untul topit, se omogenizeaza, apoi se adauga iaurtul. Separat se amesteca faina cu praful de copt si cacaoa. Se toarna peste compozitia de oua, se omogenizeaza si se da la cuptor, in tava tapetata(20x30), pentru 40-50 min , la foc potrivit....

Afisate 421 - 431 din 431 retete    

Postari recente

publicat la 25.04.2020

Cartofi cu cascaval la cuptor

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Rutina omoară distracţia. Dacă azi ai stat o oră pe bucătăraş.ro, mâine trebuie să stai două ore. De săptămâna viitoare te poţi muta definitiv aici!

 
 
 

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]