Ardei iute in otet

de Brindusa in Muraturi, 29 Sep 2011 | 6679 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 litru otet
  • 1 litru apa
  • 1,5 linguri sare pentru muraturi (nu sare cu iod)
  • 2 linguri de miere (sau 3 linguri zahar)
  • 2 linguri piper negru boabe
  • 1 lingurita boabe mustar
  • 2 foi dafin
  • 1 kg ardei iuti
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iute in otet:

Spala ardeii si pune-i in borcane, in pozitie verticala.

Fierbe toate celelalte ingrediente, pentru 2-3 minute.

Pune borcanele pe o tava metalica (ca sa nu se sparga) si toarna lichidul fiert, pana ce le umpli. Inchide bine borcanele cu capace. Lasa borcanele sa se raceasca, apoi pune-le in camara pentru la iarna. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iute in otet" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

MIUTA 1

30.09.2011, 17:55

Lau 1

02.10.2011, 21:56

tare buni

Mitinita 1

07.08.2012, 11:44

cand am nevoie de retete ptr muraturi si conserve,vin la surse sigure

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muraturi asortate