Ardei iuti la borcan

de diaconta in Conserve, 19 Sep 2011 | 64085 vizualizari

COMENTARII (34)

Lau 1

19.09.2011, 19:41

am sa pun si eu maine

diaconta 1

19.09.2011, 19:45

Lau,foarte buni sunt,in fiecare an punem

gaby_gabytza 1

19.09.2011, 20:12

merg de minune cu un castronel de ciorba place foarte mult

diaconta 1

19.09.2011, 20:23

Gabytza,chiar sunt foarte potriviti langa ciorba

adry88 1

19.09.2011, 21:18

Rocsi 1

19.09.2011, 21:20

ete ce s-a iutit ea

diaconta 1

19.09.2011, 21:26

Rocsi o fi de la atata plimbarit

deyutzky 1

19.09.2011, 22:34

RuxyRux 1

19.09.2011, 22:38

Ce bunatate Diuta si eu m-am ocupat cu piscaciosii saptamana trecuta

diaconta 1

19.09.2011, 22:39

Ruxy,musai sa avem si de astia in camara

diaconta 1

19.09.2011, 22:39

Deyu

RuxyRux 1

19.09.2011, 22:41

Musai scumpa mea harnicuta...de-ai stii tu cat am indurat eu cand am pregatit piscaciosii...de-am zis ca nu mai fac in veci

mirela0911 1

19.09.2011, 22:48

si noua ne plac ardeii iuti

diaconta 1

19.09.2011, 22:52

De ce Ruxy?

diaconta 1

19.09.2011, 22:52

Mirela

RuxyRux 1

19.09.2011, 22:58

Pai i-am facut pasta si stii ce inseamna? Am sa pun reteta...am luat fiecare ardei in parte l-am curatat de seminte am plans, am stranutat...n-am avut aer...LOL...serios vorbesc...ai apoi i-am dat prin masina de tocat...Doamne!!!! Si atunci sa vezi plangere ustura si aerul din jur...cine-o mai face asa ca mine sa pateasca adevarul este totusi ca pasta e delicioasa...dar dupa ce treci prin chinurile nu am mai facut-o de ceva ani...stii cum e si atunci am zis la fel...intai sa uit

diaconta 1

20.09.2011, 08:24

Ruxy,chiar te-ai pedepsit eeeee da' noi n-o sa avem de asta

MotanLaOale 1

20.09.2011, 08:26

buni buni

LUK 1

20.09.2011, 08:53

eu nu mananc deloc ardei iute dar mai folosesc zeama de pe ei..maica mea ii mai taie uneori rondele si asa ii mureaza

DIANA B 1

20.09.2011, 09:06

Da' va plac tare , dupa cantitatea ardeilor ; eu nu mananc defel .........

ianculubita 1

20.09.2011, 09:51

da,tot metoda asta o folosesc si eu,cu deosebirea ca mai pun si suvite de morcov sa le mai ia din iuteala iar deasupra cateva frunze de telina iar cand sunt consumati,au si o aroma mai deosebita

Rocsi 1

20.09.2011, 10:46

pai da..ai venit plina de energie

MIUTA 1

20.09.2011, 12:52

Super buni cu ciorba de burta
Si eu pun suvite de morcov si cateva suvite de sfecla rosie.
Imi plac ardeii iuti

diaconta 1

20.09.2011, 13:45

Ianculubita interesanta ideea cu morcovii,ardeii astia nu sunt prea iuti,de aceea ne si plac asa mult

diaconta 1

20.09.2011, 13:46

Miuta nu se inrosesc de la sfecla?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei kapia copti pentru iarna