Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Se spala bine ardeii se se sterg bine cu un prosop.
Se incalzeste un ceaun cu un pahar de ulei si se adauga cca 4-5 ardei odata la prajit. Ceaunul se acopera cu capacul .
Peste vreo 3-4 minute se intorc pe cealalta parte . Le prajim pe cealalta parte inca 3-4 minute .
Se scot ardeii se pun intr-un punga de plastic si se leaga .
Se lasa punga pe vreo 5 minute cu ardeii. Dupa aceia ardeii se curata usor de pielita.
Se taie atent cu cutitul dealungul lor in 2 jumatati Pe fiecare jumatate se pune cite o lingura de sos de rosii si se ruleaza
Sosul de rosii il preparam din ceapa prajita cu rosii taiate felii , cu morcov dat prin razatoare si la urma se adauga putin usturoi pisat si sare.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola