Ardei si dovlecei umpluti

de maria_claudia in Mancaruri cu carne, 3 Oct 2010 | 4690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr carne porc,
  • 500gr piept de pasare dezosat,
  • 500gr kaizer afumat,
  • 150gr orez ,
  • 2 cepe,
  • 3 linguri bulion ,
  • 100ml ulei,
  • sare si piper dupa gust.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei si dovlecei umpluti:

Se dau prin masina de tocat, carnea,pieptul si kaizerul ,se rastoarna intr-un lighenas ,apoi ceapa tocata marunt se caleste  impreuna cu uleiul. Cand este calita adaugam bulionul  si o  rasturnam peste carne. Punem orezul ,sarea, piperul si amestecam bine. Cu aceasta compozitie se umplu ardeii si dovleceii care au fost curatati si spalati.

TIPS-URI

1

eu aceasta compozitie o folosesc si la sarmale imi ies delicioase.In loc de piept puteti folosi carnea de vita dar mie nu-mi place

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei si dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

Creveti Prajiti in Baie de Ulei – Reteta Simpla si Rapida pentru Creveti Crocanti

pe 04.10 la 14:44

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu legume si rasol de curcan