Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Incinge cuptorul la 180°C. Tapeteaza cu foaie de copt 3-4 tavi.
Pentru aluat, bate untul cu zaharul pudra. Incorporeaza untul urmat de esente si smantana. Amesteca faina cu bicarbonatul de sodiu. Inglobeaza faina in compozitia precedenta. Framanta bine aluatul, adaugand 1-2 linguri apa rece daca este nevoie.
Intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina si decupeaza forme de Paste. Coace biscuitii cate 8-10 minute apoi lasa-I la racit.
Pentru décor, bate alusurile cu un praf de sare. Incorporeaza cate 1-2 linguri de zahar pudra, batand bine dupa fiecare adaugare. Adauga si zeama de lamaie si mai bate putin. Decoreaza biscuitii dupa imaginatie.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola