Briose cu salam

de Zambareata in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2013 | 7363 vizualizari

 

Mie cand mi-e foame,atunci am chef sa gatesc,nu conteaza cat de greu sau usor e :)) Bine mai zice motanelul nostru ca atunci cand imi e foame sa imi fac un sendvis ca ori de la foame ori de la altceva mi s-a rasturnat tava cu briose,gata de pus in cuptor=)) Tremuram apoi de nervi si de foame cred=))E bine totusi ca a cazut tava in sus si am salvat compozitia :))o parte din ea:))

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 100 gr branza Feta
  • 200 gr salam
  • 200 ml smantana
  • 100 ml lapte
  • 250 gr faina
  • o lingurita praf de copt


Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu salam:

Amestecam ouale cu branza rasa,adaugam smantana,laptele si salamul taiat cubulete si amestecam bine,adaugam si faina amestecata cu praful de copt si omogenizam bine.Punem compozitia in formele pt briose in care am pus hartiute pt briose,punem 3/4 ca briosele vor creste in cuptor.Adaugam tava in cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

Inainte de a pune compozitia ungeti hartiutele cu ulei sa nu se lipeasca.

2

Inainte de a pune briosele in cuptor puteti presara si cascaval deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu salam" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu dovlecei