Budinca de dovlecel, cartofi si bacon

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2015 | 4591 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 3-4 rosii
  • 3 cartofi
  • 150 gr bacon
  • 50 gr cascaval ras
  • 2 oua
  • 3-4 linguri smantana
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de dovlecel, cartofi si bacon:

Curatam dovlecelul si cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete. Baconul il taiem cubulete. Rosiile le taiem rondele. Ouale le batem si le amestecam cu smantana si condimentam. Punem cartofii la fiert in apa cu sare. Apoi scurgem cartofii de apa. Punem intr-o tigaie putin ulei si calim dovlecelul. Adaugam baconul si mai calim 3 minute. Scoatem din tigaie si le scurgem. Amestecam apoi dovlecelul cu baconul si cartofii. Le amestecam apoi cu ouale. Condimentam. Ungem o tava cu unt. Asezam rondelele de rosii. Punem apoi legumele amestecate cu oua. Peste presaram cascavalul ras. Dam la cuptor la 180 grade C, pana se rumeneste frumos. Sper sa va placa!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovlecel, cartofi si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu kaizer si ardei gras