Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare,adaugand treptat zaharul.Faina se amesteca cu praful de copt si se cerne peste albusurile batute rigid si se amesteca cu o lingura de lemn,dinspre margini spre interior.La sfarsit se incorporeaza uleiul,vanilia si nuca tocata grosier.
O tava de chec sau ondulata se unge cu margarina si se tapeteaza cu faina.Compozitia se toarna in tava pregatita si se introduce in cuptorul preincalzit pana se rumeneste(primele 10-15 minute se tine focul mai mare pentru a creste,apoi se da focul la mic).Se lasa sa se raceasca,apoi se rastoarna pe un platou.Se pudreaza cu zahar.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola