Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Reteta sorelei mele Daniela
Albusurile se bat spuma,la care se adauga treptat zaharul si zaharul vanilat apoi se adauga galbenusurile rand pe rand.
Separat intr-un pahar facem un amestec din doua linguri ulei de floarea soarelui cu 6 linguri de apa fierbinte si adaugam la albusuri, il incorporam bine.Se adauga faina in ploaie. Luam un pic din compozitie si adugam cacao.Punem compozitia intr-o tava de chec sau ca in imagine in tava de ciambella unsa cu unt si tapetata cu faina.
Deasupra adaugam compozitia de cacao asa cum ne place sa dea o forma feliei cand va fi taiata.
Fructele se adauga in compozitie ,dar nu prea multe sa nu ingreuneze.
Nota: daca suntem alergici la nuci si stafide ,renuntam la ele.
Se da la cuptorul incins la 180 de grade pana cand e gata.depinde de fiecare cuptor.
Testul chibritului ,introducem chibritul si daca e uscat ,e gata.
* lasam sa se raceasca ,daca am folosit tava tip ciambella intarcem checul si pulverizam zahar vanilat.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola