Chiftelute

de brunetica in Mancaruri cu carne, 12 Noi 2011 | 3103 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g. carne tocata porc
  • 250 g. carne tocata vita
  • 1 ceapa medie
  • 1 dovlecel mediu
  • 3 cartofi medii 
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 3 lingurite gris
  • 2 lingurite marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute:

Curatam legumele de coaja, le spalam si le dam prin razatoarea cea mica , le scurgem de zeama si le asezam intr-un bol.

Adaugam carnea tocata , ouale, grisul, mararul, sare, piper si amestecam bine pentru a se incorpora bine toate ingredientele.

Incingem o tigaie cu ulei si modelam cu mainile umede chiftelutele si le punem la prajit.

Cand s-au rumenit le scoatem pe o farfurie tapetata cu servetel pentru a absorbi uleiul .

Le servim cu ce dorim .

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

Creveti Prajiti in Baie de Ulei – Reteta Simpla si Rapida pentru Creveti Crocanti

pe 04.10 la 14:44

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de porc la cuptor