Chiftelute de conopida

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 22 Sep 2010 | 12032 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida fiarta pe jumatate in apa usor sarata
  • 2 oua
  • piper
  • 1 capatana usturoi
  • 200g branza de oi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 varf de cutit bicarbonat
  • 2-3 linguri faina
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de conopida:

zdrobesti conopida si o amesteci cu usturoiul pisat,piper,sare,ouale batute,branza rasa,patrunjelul tocat,bicarbonatul si faina.iei cu lingura si  formezi chiftelute pe care le prajesti in ulei incins.scoti chiftelutele pe hartie absorbanta.

servesti cu sos tartar sau iaurt!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

alinutza656 1

23.11.2010, 12:56

buna
Am facut si eu dar mi+au iesit cam uleioase. care e secretul,unde am gresit?

vero_closca 1

29.11.2010, 08:42

poate era focul prea mic sau mai trebuia pusa putina faina!

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 00:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din cartofi noi