Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Am eu in gradina un soi de fasole cu bobul mare .Mie imi pare mai usor digerabila .Cand inca nu este coapta imi oparesc si imi pun pe iarna in congelator . Asa pentru ,, sufletelul '' meu . Eu ii stiu doar denumirea populara de fasole taraneasca . Cautand informatii am aflat ca este o fasole soi vechi romanesc nemodificata genetic .
Ciolanul afumat de porc de casa se spala cu apa fierbinte se opareste cu apa clocotita .
Puneti ciolanul la fiert in 3 l apa .
Curatati si spalati legumele .Tocati ceapa,taiati patrunjelul ,telina si morcovul .
Caliti ceapa si morcovul . seaduga la ciorba .
Puneti si legumele la fiert timp de 30 minute .
Adugati fasolea si mai fierbeti 15 minute .
Scoateti ciolanul din zeama si il portionati .
Dregeti ciorba cu smantana si otet cu leustean.
Gustati si sarati daca este nevoie . Piparati .
Serviti ciorba in fiecare farfurie punand o bucata de afumatura si verdeata .
1
Fasolea cu bob mare de la congelator nu are nevoie de timp mare de preparare , ea a fost prefiarta initial .
2
Atentie sarati ciorba la sfarsit , afumatura de casa contine sare .
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola