Ciorba de loboda rosie

de dariadeea in Ciorbe, 7 Iun 2013 | 3222 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 legaturi loboda rosie
  • o legatura ceapa verde
  • un morcov
  • un ardei gras
  • un pastarnac
  • 1/2 telina
  • 3 oua fierte
  • 1 leg leustean
  • 2-3 cartofi
  • suc de la o lamaie pt acrit
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda rosie:

Mai intai se scot coditele de la loboda, se spala loboda bine in mai multe ape si se lasa la scurs. Legumele se spala bine, se toaca si se pun la fiert in aproximativ 3 litri de apa cu un pic de sare. In acest timp loboda se taie fideluta si se inmoaie un pic in ulei incins. Cand legumele sunt fierte se adauga loboda, leusteanul se mai lasa 10 minute, apoi se acreste si se opreste focul. Intre timp fierbem ouale tari si dupa ce se curata se taie in jumatati.

Se serveste ciorba cu cate o jumatate de ou in farfurie si presarata cu leustean .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda