Ciuperci umplute

de 28_andreea in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2011 | 4725 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 200 gr cascaval
  • 150 gr telemea de vaca
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

ciupercile se curata de coaja si se aseaza intr-o tava.piciorusele se taie marunt si se calesc 5 minute intr-o lingura de ulei.cascavalul si branza se amesteca pana se omogenizeaza bine si se adauga apoi piciorusele calite.se amesteca iara pana se omogenizeaza.cu crema obtinuta se umple ciupercile.deasupra se rade cascaval.se pune o lingura de ulei in tava si se da la cuptor ptr 30-45 minute pana ciupercile s-au facut si cascavalul s-a topit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu ciuperci si sos bechamel