Compot de cirese albe

de Lau in Sirop / Compot, 12 Oct 2015 | 4301 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cirese
  • zahar
  • apa
  • borcane
  • zahar vanilat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de cirese albe:

Rupem coditele cireselor si le spalam in cateva ape,

Adaugam cirese in borcanele spalate si uscate,lasand loc si pentru apa,adaugam cate 2 linguri de zahar si o lingura de zahar vanilat la fiecare borcan de 800 ml.

Inchidem borcanele cu capac si le asezam intr-o cratita care am pus un prosop la fund,adaugam apa cat sa acopere borcanele,

Lasam sa fiarba cca 25 min dupa care le scoatem intr-o patura si lasam sa se raceasca pana a 2 zi cand le depozitam in camara,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de cirese albe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Gherca Daniela 1

12.10.2015, 18:39

ce bun

Bunica 1

12.10.2015, 18:59

Compotul care-mi place cel mai mult!

Rocsi 1

12.10.2015, 19:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Visine conservate pentru prajituri