Cornulete cu ciocolata

de Steffy in Prajituri, 14 Ian 2013 | 8467 vizualizari

 

Cele mai simple si fragede cornulete le-am facut pentru Revelion. Invitatii au savurat la cafea aceste mici delicii.

 

INGREDIENTE

  • un foietaj de 1 kg (sunt 2 bucati)
  • un borcan cu ciocolata
  • un ou
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu ciocolata:

Se intinde fiecare foaie de foietaj, se portioneaza si se pune ciocolata pe fiecare cornulet. Se ruleaza si se pune intr-o tava in care am pus foaie de copt.

Punem la cuptorul preincalzit si tinem fiecare tava maxim 15 minute, pana se rumenesc micile cornulete.

Se servesc la o cafeluta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Steffy 1

15.01.2013, 15:09

Ma bucur ca sunt pe placul vostru.

Steffy 1

08.02.2014, 16:11

Am uitat sa scriu in reteta ca oul batut este folosit pentru a unge cornuletele inainte de a le introduce la cuptor.

Rahela Velicu 1

20.12.2018, 08:36

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Brioşe cu cremă de portocale