Cus-cus cu kaizer si ciuperci

de Ina in Paste, 30 Oct 2011 | 16197 vizualizari

 

O mancare rapida si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • o cana de cus-cus
  • o cana de apa
  • 200g kaizer
  • o cutie cu ciuperci
  • 200 g cascaval
  • 6 linguri ulei
  • 80 g unt
  • busuioc maruntit
  • sare/ delikat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu kaizer si ciuperci:

Fierbem o cana cu apa in care am pus 1/2 lingurita de sare  sau delikat. Cand clocoteste, adaugam cus-cus-ul  si mestecam cu grija pana se umfla si absoarbe toata apa. Lasam pe foc si adaugam 4 linguri cu ulei , 80 g unt  si o lingurita cu busuioc maruntit. incorporandu-le in cus-cus. Daca este nevoie, mai adaugam putina sare. Oprim focul si acoperim vasul.

Separat taiem kaizerul felii, spalam ciupercile din conserva scurgandu-le bine, apoi le calim in 2 linguri cu ulei. Presaram totul cu busuioc maruntit. 

Asezam cus-cus-ul pe o farfurie, punem deasupra amestecul de kaizer si ciuperci, apoi acoperim totul cu cascaval ras. Dam totul la cuptorul cu microunde pentru 1 minut, pentru a se topi cascavalul.

Servim fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu kaizer si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui