Cus-cus cu kaizer si ciuperci

de Ina in Paste, 30 Oct 2011 | 16198 vizualizari

COMENTARII (39)

Ina 1

30.10.2011, 21:00

Pai te-am iubit? )
la tine pun fan curierul, d'aia ( m-am scos )

diaconta 1

30.10.2011, 21:03

no ashea mai stam de vorba daca-i sexy curierul,nici nu mai trebuie sa trimiti mancarea

alinutzika 1

30.10.2011, 21:05

tare bun

aziz 1

30.10.2011, 21:31

bei pan ajung la mine sant ca taieteii chinezesti,uscat toaca, de tre sa pui apa fierbinte peste ele sa revina la normal

MIUTA 1

30.10.2011, 21:36

Cat de bine arata imi place

Cris2711 1

01.11.2011, 17:52

Si eu vreau dar fara cus cus,restul da,da....

kamy 1

02.11.2011, 21:54

eu vreau cu detoate da sigur nu mai ai

gaby_duceag 1

05.11.2011, 01:08

eu n-am mancat, asa-i?

mena29 1

17.11.2011, 19:47

Si eu vreau da numai data viitoare ca acum nu mai ai

mihaelar63 1

20.11.2011, 17:57

Arata atat de bine

nadina73 1

23.11.2011, 11:34

ciuperci?am simtit bine mirosu nu?

Bya Ralu 1

20.07.2012, 12:57

moniq67 1

09.08.2012, 23:31

am s o incerc maine k prea arata bineee

iry-gabriela 1

10.08.2012, 05:28

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu branza